Advocaten waarmee u sterk staat

 

Advocatenkantoor VRP Advocaten is opgericht in 1990 en gevestigd in Spijkenisse, gemeente Nissewaard. Met scherpere tarieven dan onze concurrenten, aandacht voor uw verhaal én door feiten en motieven in kaart te brengen, zorgen we ervoor dat u sterk staat. Bij conflicten, tijdens procedures, tijdens uw ondernemerschap én in uw schoenen. U vertelt. Wij luisteren, adviseren en begeleiden u persoonlijk.

Klachtenregeling

Wij hechten grote waarde aan uw tevredenheid. Daarom doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Tóch kan het voorkomen dat u ontevreden bent over een bepaald aspect van onze dienstverlening. Bezoek hiervoor de pagina klachtenregeling.

Kantoorregistratie rechtsgebieden advocaten verbonden aan VRP Advocaten

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd:

a. De heer mr. B.K.A. van Rijsbergen staat geregistreerd op het rechtsgebied:

  • Insolventierecht.
  • Erfrecht

b. De heer mr. J.G. Plet staat geregistreerd op het rechtsgebied:

  • Insolventierecht;
  • Belastingrecht;
  • Huurrecht;
  • Sociaal Zekerheidsrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rechtsvorm

De advocatenpraktijk van VRP Advocaten wordt uitgeoefend in de vorm van een besloten vennootschap. De vennootschap staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 24283637.

Algemene Voorwaarden met beperking aansprakelijkheid

Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden bevatten onder meer een beperking van onze aansprakelijkheid. De voorwaarden worden op uw verzoek toegezonden en zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam onder nummer 60/2013. Raadpleeg hier onze algemene voorwaarden.