Juridisch advies bij woningzaken

 

Bij een aan- of verkoop van een huis stuit u soms op problemen. ‘Verborgen gebreken’ zijn vaak aanleiding voor een conflict. Het kan ook zijn dat de koper uw huis niet meer wil afnemen. Of dat u er na een half jaar achter komt dat de riolering van uw (nieuwbouw)woning verzakt is. Wat als de aannemer die bezig is met de bouw van uw nieuwe huis failliet gaat? En in het geval van een huurwoning, wat als uw huurbaas steevast weigert om de ongedierte in uw woning te bestrijden? Het is slechts het topje van de ijsberg als het gaat om woning-gerelateerde zaken, waarbij u met onze rechtshulp sterk staat.

Let op: vergeet nooit de juridische kant

De woningmarkt ziet er anders uit dan tien jaar geleden. Door technologische mogelijkheden en middelen zijn er steeds meer mensen die zonder tussenkomst van een makelaar een woning kopen of verkopen. Het juridische aspect dreigt daardoor soms op de achtergrond te raken. In de praktijk betekent dit dat er kopers zijn die een bod doen zonder voorbehoud financiering of zonder een deskundig onderzoek naar bouwkundige gebreken. Bezint eer u begint. Wees daarom altijd alert op de juridische kant bij het kopen of verkopen van een woning of bedrijfspand.

  • Van de eerste schriftelijke/ telefonische aanmaning tot en met het (eventuele) vonnis
  • In heel Nederland
  • Incasso kort geding
  • Beslaglegging
  • Faillissementsaanvraag

Heeft u vorderingen en wilt u geen geld mislopen door te laat of onbetaalde facturen? Bel of mail ons.

Incasso

Incasso en faillissementen liggen in elkaars verlengde. Zoekt u een incassobureau in (de omgeving van) Spijkenisse? Ook dan helpen wij graag. Kijk bij incasso of neem contact met ons op.

Direct juridisch advies nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten staan voor u klaar. Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek van 45 minuten, al vanaf €95,- (normaal €170,-)

Jurmen Plet

0181 61 16 77

Meer informatie nodig?

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in. Wij bellen u dezelfde werkdag nog terug!