Uw advocaat bij scheiding

 

Als u gaat scheiden, dan heeft u een advocaat nodig. Dit is zelfs verplicht. Een echtscheiding moet namelijk officieel via de rechter worden afgewikkeld. Een echtscheidingsadvocaat dient het verzoek tot echtscheiding in. Als u samen de scheiding aanvraagt is één advocaat die de scheiding regelt voldoende. Is er sprake van een eenzijdig scheidingsverzoek of bent u het niet met elkaar eens? Dan moeten beide partijen een eigen advocaat kiezen. Wij helpen u om de juiste stappen te zetten bij een echtscheiding. Ook als uw besluit om te scheiden nog niet definitief is en u nog met vragen zit.

Wat moet u regelen als u gaat scheiden?

Bij een scheiding komen allerlei zaken aan bod, zoals:

  • De omgang met de kinderen
  • Verdeling van het huis en de inboedel
  • Gevolgen voor onderneming
  • Kinderalimentatie en partneralimentatie
  • Ouderdomspensioen en partnerpensioen
  • Belastingen

Natuurlijk wilt u hierbij zo min mogelijk gedoe en een eerlijke verdeling. De situatie is al vervelend genoeg. Als advocatenkantoor komen wij op voor uw wensen en belangen. Uw kant van het verhaal en uw argumenten zijn dus cruciaal. Van daaruit treffen we regelingen met de wederpartij en zorgen we ervoor dat uw scheiding zo soepel mogelijk verloopt.

Direct juridisch advies nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten staan voor u klaar. Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek van 45 minuten, al vanaf €95,- (normaal €170,-)

Bart van Rijsbergen

0181 61 16 77

Meer informatie nodig?

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in. Wij bellen u dezelfde werkdag nog terug!