A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 242

tarieven - Van Rijsbergen Plet
http://www.vrpadvocaten.nl/tarieven
New York:
0:00
| Europort:
0:00
| Shanghai:
0:00

Helderheid vooraf voorkomt discussie achteraf

Onze cliënten hebben recht op duidelijkheid, ook met betrekking tot de te verwachten kosten. Advocatenkantoor van Rijsbergen Plet werkt op basis van een uurtarief. De tarieven zijn als volgt.

mr. P.J.Chr. ( Peter ) van Gog                      € 200,--

mr. B.K.A. ( Bart ) van Rijsbergen               € 200,--

mr. M. ( Meltem ) Bas                                    € 175,--

mr. J.G. ( Jurmen ) Plet                                 € 175,--

Het uurtarief is exclusief BTW en 6% kantoorkosten en exclusief de zogenaamde verschotten zoals griffierecht en deurwaarderskosten.

Zo mogelijk geven wij een inschatting van de tijd die gemoeid zal zijn met een opdracht. Helderheid vooraf voorkomt discussie achteraf.

Indien de zaak zich ervoor leent werkt Van Rijsbergen Plet advocaten ook tegen een vooraf overeengekomen vaste prijs. In dat geval gelden er geen uurtarieven maar wordt vooraf een kostenopgave ( offerte) door ons gedaan en bij acceptatie door u van deze offerte weet u precies waar u aan toe bent.

Ook werkt Van Rijsbergen Plet - indien daarvoor termen aanwezig zijn - op zogenoemde "toevoegingbasis": door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand voor personen die een inkomen en vermogen hebben onder een bepaalde grens. In dat geval betaalt u zelf alleen uw vastgestelde eigen bijdrage.

Voor meer informatie over gesubsidieerde rechtsbijstand kunt U de website van de Raad voor Rechtsbijstand raadplegen: www.rvr.org. De voorwaarden om in aanmerking te komen voor een toevoeging kunt U hier vinden. 

Onze advocaten bespreken vooraf met u of u daarvoor al dan niet in aanmerking komt.

Contact

tarieven