A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 242

Nieuws - Van Rijsbergen Plet
http://www.vrpadvocaten.nl/nieuws
New York:
| Europort:
| Shanghai:

Gratis inloopspreekuur particulieren ! Iedere Donderdag 13.00 uur tot 14.00 uur

Van Rijsbergen Plet Advocaten houdt iedere donderdag van 13.00 uur tot 14.00 uur een gratis inloopspreekuur voor particulieren met juridische vragen over arbeidsrecht of personen- en familierecht.

U kunt tijdens het gratis inloopspreekuur langskomen bij mw. mr. M. ter Haar-Bas. U hoeft voor dit spreekuur geen afspraak te maken.

De gesprekken die tijdens het inloopspreekuur met U worden gevoerd zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. Tijdens de gesprekken zal tevens informatie worden gegeven over de kosten voor rechtsbijstand en over een eventuele vervolgafspraak.


Intrekking toeslagen: Wat te doen ?

Intrekking of afwijzing van toeslagen door de Belastingdienst

Toeslagen zijn bijdragen of tegemoetkomingen die worden verstrekt door de Belastingdienst. Toeslagen houden in een aanvulling op uw inkomen. Er zijn 4 toeslagen:

-  zorgtoeslag, een bijdrage in de kosten van uw zorgverzekering;

-  kindgebonden budget, een bijdrage in de kosten van uw kinderen;

-  huurtoeslag, een bijdrage in uw huurkosten;

-  kinderopvangtoeslag, een bijdrage in de kosten van kinderopvang.

De vraag of u recht heeft op toeslagen en de hoogte hiervan is afhankelijk van een aantal criteria zoals bijvoorbeeld uw inkomen, leeftijd, woonsituatie en burgerlijke staat.

In de praktijk kan het voorkomen dat de Belastingdienst een aanvraag om toeslagen afwijst of toeslagen intrekt. Indien u het hier niet mee eens bent kunt u bezwaar indienen en nadien eventueel beroep instellen bij de Rechtbank.

Indien sprake is van een spoedeisende situatie omdat u en uw gezin door de afwijzing van de aanvraag om toeslagen of de intrekking van de toeslagen in het levensonderhoud wordt bedreigd, kunt u hangende een bezwaar of beroepsprocedure gelet op de spoedeisende situatie zich wenden tot de voorlopige voorzieningenrechter om in de zaak een beslissing te nemen.

Onze advocaten kunnen u bijstaan bij het aantekenen van bezwaar of beroep alsook bij het aanhangig maken van een voorlopige voorzieningen procedure bij de Rechtbank.

4 maart 2016

 


MKB Spreekuur. Geheel gratis ! Iedere Donderdag 17.30 uur - 19.00 uur.

Het kan voorkomen dat u als ondernemer vragen heeft op juridisch gebied. U heeft als ondernemer een rechtsprobleem of er dreigt een  juridisch probleem te ontstaan. Wellicht wenst u advisering omtrent uw rechtspositie ? Van Rijsbergen Plet advocaten biedt u een  laagdrempelige mogelijkheid om hierover kosteloos met één van onze ervaren en gespecialiseerde advocaten van gedachten te wisselen en wel iedere woensdag van 17.30 uur tot 19.00 uur. U kunt als ondernemer vrijblijvend binnenlopen. Tijdens het spreekuur kunnen bijvoorbeeld de volgende onderwerpen worden besproken:

  • geschillen met werknemers en overige arbeidsgeschillen;
  • zakelijke conflicten;
  • geschillen met aannemers, opdrachtgevers en opdrachtnemers;
  • huurgeschillen;
  • incasso van vorderingen;
  • verweer tegen een incasso;
  • een probleem met de Belastingdienst;
  • Uw onderneming verkeert in zwaar weer.


1 - Pagina 1 van 1 - laatste